logo vaccinatieregister

Vaccinatie software

Waarom het Vaccinatieregister?

Het Vaccinatieregister is specifiek ontwikkeld voor instellingen die actief zijn in de reis- vaccinatie en reisadvies branche. Het pakket sluit hierdoor naadloos aan bij de werkwijze van deze instellingen en maakt de diverse functies op eenvoudige wijze toegankelijk. Het Vaccinatieregister is schaalbaar en geschikt voor organisaties met meerdere locaties maar tevens voor kleinere huisartsenpraktijken die reisvaccinaties uitvoeren voor hun eigen patiënten. Om kennis te maken met het Vaccinatieregister bieden we een gratis proefperiode aan van 3 maanden. Op deze manier kunt u geheel vrijblijvend kennis maken met onze software!
online software
browsers

Altijd & overal toegankelijk

Het Vaccinatieregister is een softwarepakket dat volledig online werkt. Dit heeft als groot voordeel dat het toegankelijk is op elke computer binnen de instelling maar ook als u op locatie vaccineert. Uw gegevens worden centraal opgeslagen en u kunt verder gaan waar u gebleven bent waar en wanneer u maar wilt.  

Het Vaccinatieregister ondersteunt de meest populaire browsers, bijvoorbeeld Chrome, Internet Explorer (vanaf versie 8), Firefox en Safari (Mac). De intake voor cliënten (reisanamnese) is tevens geoptimaliseerd voor het gebruik op tablets zoals iPad en Android.

De Client centraal

Na het maken van een afspraak met de cliënt wordt er via het systeem een intake (reisanamnese) verzonden, deze vormt de basis van de verdere consult afhandeling. Op basis van bijvoorbeeld bestemming en/of het doel van de reis wordt er binnen het systeem een advies gegeven op basis van de beschikbare gegevens van het LCR. Daarnaast is binnen het consult de gezondheidsverklaring van de cliënt beschikbaar zodat dit kan worden meegenomen in het reis- en vaccinatieadvies. Na het zetten van de vaccins en eventueel het voorschrijven van een malariarecept kan de factuur worden opgemaakt, worden geprint en/of via e-mail worden verzonden.
reisanamnese
  • Complete reisanamnese
  • LCR advies, inclusief kaarten
  • Agenda & afspraken
  • Consult afhandeling
  • Voorraadbeheer
  • Facturatie

Vraag nu uw gratis proefperiode aan!

Probeer het Vaccinatieregister geheel vrijblijvend.

© 2013 - 2018 Vaccinatieregister Nederland

logo vaccinatieregister